ULTIMATE GHOSTS’N GOBLINS – PSP

Torrent Game Crack Full Download : http://tr.link/HFnM

Mirror Link : http://bc.vc/kbc19ng

Benzersiz Üçüncü Kişi Kamerası – Bu yeni akıllı kamera sistemi, oyuncuya, yoğun bir aksiyonu yakalayan en iyi genel bakış açısını vererek, bir itfaiyeye girmeden önce taktik kararlar vermelerini sağlar.
Yeni ve Geri Dönen Karakterler – Oyuncu, sert General Temprac tarafından esir alınan ISA rehinelerini kurtarmaya çalıştığı ve Güney Vekta’nın kurtuluşunu kazanmak için savaşa öncülük ettiği savaş sertleştirilmiş Templar’ın rolünü (Rico dahil diğer tanıdık karakterlerin ortaya çıkmasına rağmen) reddeder. Oyuncu korumalar dahil olmak üzere tüm yeni Helghast düşmanlarını (isyan kalkan savunması ile tamamlandı) ve eğitimli katil köpekleri yenmek zorunda kalacak
Misyonlar – Yeni, uğursuz General’e karşı mücadele, çeşitli yeni ortamlarda 16’dan fazla görevi kapsamaktadır.
Silahlar – Oyuncular, keskin nişancı tüfekleri ve patlayıcı uçlu oklar ve daha fazlası ile bir tatar yayı da dahil olmak üzere geniş bir yelpazede silah kullanabilecektir.
Taktik Komuta Sistemi – Oyundaki belirli noktalarda oyuncular, çılgınca itfaiyeciler sırasında bir AI arkadaşına emir vermek için yeni bir Taktik Komuta Sistemi kullanabilecekler.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*